I Assemblea Catalana de Lied

I ASSEMBLEA CATALANA DE LIED

ACTIVITAT AJORNADA A LA PRIMAVERA 2021

 

Activitat ajornada a la primavera de 2021 a l’Auditori de Llinars del Vallès

ENTRADA PER INVITACIÓ

La I Assemblea Catalana de Lied vol ser un lloc de trobada de tot el sector cultural, musical i artístic entorn aquest gènere musical que tant d’arrelament té al nostre territori. Un espai de debat i conversa per posar en comú la situació actual del sector, la seva diversitat i el seu desenvolupament a mig termini. Ens sembla necessari disposar d’aquesta eina per tal de promoure i potenciar les diverses iniciatives artístiques, econòmiques i culturals entorn el gènere liederístic i la cançó tradicional. Aquest acte està emmarcat dins el desè aniversari de La Fàbrica de Lied i dins el X Circuit de Lied del Montseny.

Així, la I Assemblea Catalana de Lied és organitzada per La Fàbrica de Lied com a productora cultural, amb Sílvia Pujalte, responsable de Documentació i Comunicació de la Schubertíada Vilabertran, com a coordinadora i Antoni Colomer com a moderador de l’acte.

En aquesta Assemblea hi assistiran representants de les diverses entitats culturals del país, de festivals de música, regidors i alcaldes de diversos municipis, representants d’institucions públiques i privades, mitjans de comunicació i discogràfiques així com una representació d’intèrprets, pianistes correpetidors, editors, artistes, poetes, musicòlegs i experts en la temàtica.

L’Auditori de Llinars del Vallès acull aquesta primera trobada que desitgem que tingui continuïtat. L’acte es distribuirà en un primer debat amb els principals representants del sector, seguit d’una taula rodona o espai obert de precs i preguntes i conclourà al vespre amb la presentació del recital Un mapa del cos a càrrec de la soprano Marina T. Cabau, el pianista Miquel Villalba i l’actriu Mariona Rios, acte, aquest darrer, obert al públic i que forma part de la programació del X Circuit de Lied del Montseny.