Carregant Esdeveniments
18 des.

Tordera

desembre 18. 12:00 pm - 1:00 pm
Carrer de València, s/n

EL GALLINER DE CAMBRIDGE DE ROBERT GERHARD

Descripció:

Amb l’objectiu de recuperar la figura de Robert Gerhard entre el públic més jove i fer-los partíceps alhora del procés de creació artística, El galliner de Robert Gerhard vol ser el concert de Nadal que els alumnes de l’Institut Tordària juntament amb la col·laboració de La Fàbrica de Lied desenvolupin a Tordera.

 

Un projecte de nova creació que a través de les percussions tradicionals i orientals, instruments de corda i guitarra, interpretats pel reconegut músic Alexandre Guitart qui arranjarà algunes de les composicions més significatives de Robert Gerhard i que seran interpretades al concert juntament al tenor Jordi Mas.

Alhora, els joves de l’Institut Tordària participen d’aquesta activitat a través de l’exposició “Guerra i exili” que acompanya l’acte del concert i també de la dansa, col·lectivament amb els alumnes de 2n d’ESO i sota el mestratge del reconegut ballarí i coreògraf Jordi Puigdefàbregas(qui ha treballat amb Comediants i Pina Bausch, entre d’altres).

El concert, finalment, s’enriqueix amb una interpretació musical per part dels alumnes de l’Institut Tordària i un parell de peces a solo per part del jove guitarrista torderenc Miquel Tordera, considerat un geni de la guitarra.

Així, presentem un suggerent i creatiu Homenatge a Robert Gerhard amb la participació dels alumnes de l’Institut Tordària, la productora La Fàbrica de Lied i els artistes Alexandre Guitart, Jordi Puigdefàbregas, Miquel Tordera i Jordi Mas.

Intèrprets

Jordi Mas – coordinador i tenor

Alexandre Guitart – arranjaments i percussió

Jordi Puigdefàbregas – coreografia

Alumnes de 2n ESO de l’Institut Tordària

Alumnes de 4t ESO de l’Institut Tordària

 

Compositors:

Robert Gerhard

 

COMPRAR ENTRADES

Detalls de l'esdeveniment

Data: desembre 18. 12:00 pm - 1:00 pm
Hora: 12:00 pm - 1:00 pm
Lloc: Institut Tordària
Address: Carrer de València, s/n
Nom de l'organitzador: La Fàbrica de Lied
Phone: +34 610 339 522

Arbúcies

Entrada anterior

Sant Miquel de Balenyà

Següent entrada