Idoia Rodríguez

Piano

Neix l’any 1979 i inicia els  estudis de música als 7 anys. Estudia piano amb Carles Budó i Marc Antoni Mas acabant els estudis  Professionals amb Menció d’honor. Posteriorment cursa els estudis de Superior de piano amb Arpad Bodo i Stanislav Pochekin i amplia els seus estudis de piano amb Jean-Pierre Dupuy. És de la mà d’aquest últim que inicia  una carrera concertística variada com a solista i pianista acompanyant.

Exemples de la seva activitat concertistica són els recitals de lied, òpera i Sarsuela que porta a terme per diversos llocs de Catalunya, amb la Fàbrica de Lied que la porta a treballar amb diversos cantants de l’escena catalana. Altres activitats són concerts de Contemporànea dels quals a destacar el dut a terme a la SGAE de Barcelona per a la Asociación de Compositoras de España i també a la Filmoteca de Catalunya acompanyant la pel·lícula muda la Caiguda dels Romanov. Acompanya nombroses corals  de les quals  cal destacar el cor de cambra Forum Vocal dirigit per Xavier Sans.

Paral·lelament té una extensa vida laboral dedicada a la pedagogia del piano i com a pianista acompanyant treballant en escoles de Música i Conservatoris de Figueres, Terrassa, Vidreres, Menorca…