Jordi Mas

TENOR

Neix a Breda, Baix Montseny, Catalunya.

Estudia les carreres superiors de cant i piano i obté premis d’honor de música de cambra i cant.
Els seus professors: Dalton Baldwin, Ana Luisa Chova Lorreine Nubar
(Julliard School), Wolfgang Rieger, Àngel Soler, Carmen Bustamante,   Aquilles 
delle Vigne, Luís de Moura i Castro, Carme Undebarrena, Anna Maria 
Cardona, Victòria Geli…

Guanya el Premi Eugeni Marco de l’Òpera de Sabadell i debuta a la Faràndula amb Il Barbiere di Siviglia de Rossini. Debuta al Gran Teatre del Liceu l’any 2001 a I Puritani de Bellini. Des del 2002, després de guanyar les oposicions, forma part de la corda de tenors primers del Cor del Gran Teatre del Liceu. Durant tots aquests anys ha cantat com a solista en aquest teatre en  les produccions de Lady Macbeth, Peter Grimes, Edip, Gaudí, Idomeneu, Manon i Death in Venice. Ha cantat al Palau de la música com a solista en la missa de la Coronaciói i  el Rèquiem de Mozart, la novena de Beethoven, l’òpera El gato con botas de Montsalvatge…Ha actuat a França, Itàlia, Jordània, Suïssa i a molts auditoris de l’Estat Espanyol i la República Catalana.

L’any 2011 crea La Fàbrica de Lied, associació que organitza festivals i concerts arreu del territori per  a divulgar el gènere de la cançó clàssica i popular.

Actua, regularment, amb els pianistes:  Miquel Jorba, Viviana Salisi, Josep Buforn, Idoia Rodríguez, Cláudio Suzin i els guitarristes:  Jaume Torrent, Mario Mas, Giuliano Belotti… oferint cicles de Schubert, Schumann, Ravel, Fauré…