La Fàbrica de Lied

DE LA FALDA DEL MONTSENY

L’associació neix a redós del montseny. És en aquest macís on comença el nostre primer festival: en franz, en robert I en johannes són del montseny, l’any 2011.

Volem difondre la cançó, els seus compositors I poetes. Creiem fermament amb els intèrprets km0. Interaccionem amb el teixit local I comarcal en els diferents minifestivals o concerts que duem a terme: associacions, biblioteques, escoles, empreses, botigues…
Recuperem patrimoni musical I l’acostem als nostres seguidors I espectadors.

Estimem especialment la nostra música I la d’arreu.
Fem propostes fresques, properes, nobles I de qualitat.

Organitzem concerts I minifestivals per ajuntaments, museus, empreses I per a particulars.

L’associació està oberta a tothom qui estimi la música, la poesia, els seus intèrprets I compositors.

MOLT MÉS ENLLÀ

Els nostres esdeveniments musicals ofereixen diversos al·licients que van molt més enllà de l’estricta interpretació musical:

Comunicació: en tots els nostres concerts ens agrada parlar amb el públic, establir un canal de comunicació obert entre els intèrprets i els assistents i que s’esdevingui una experiència compartida. La música i l’espectacle deixen de ser una finalitat per convertirse en un mitjà d’intercanvi entre músics i oients.

Aprenentatge: programem també concerts/conferències on la música esdevé la il·lustració d’allò que, per exemple, un expert en meteorologia o història ens pot explicar en un context determinat. Així mateix, la xerrada ens enriqueix i ens pot il·luminar el camí cap a la comprensió i el gaudi d’aquella música que escoltem.

Participació infantil: a la Fàbrica de Lied pensem que una societat rica i intel·ligent s’ha de construir des de la infantesa, el nostre etern futur. Per aquest motiu, a més de gaudir d’entrada gratuïta, molts dels nostres concerts inclouen un espai per a les petites i petits de la casa. Es tracta d’un lloc privilegiat per gaudir del concert on, si així es desitja, també s’hi poden dur a terme petites activitats durant el transcurs de l’esdeveniment.

Recerca i noves tecnologies: la recerca musicològica és també un dels nostres trets característics. Aquesta activitat es filtra i s’interrelaciona amb les repertoris que programem. Han estat i són temes d’interès el repertori del Cançoner Popular Català, la mús

PER A QUI ORGANITZEM CONCERTS?

Festivals

Fundacions

Museus

Biblioteques

Escoles

Empreses

Universitats

Instituts

Casaments

Particulars

Ajuntaments

Diputacions

Entrega de premis

Ateneus

AJUNTAMENTS AMB ELS QUE COL·LABOREM

Martorell

Cervera

Sant Joan Despí

Cardedeu

Arbúcies

Sant Celoni

Sant Hilari Sacalm

Hostalric

Breda

Sant Quintí de Mediona

Fogars de Montclús

Campins

Montseny

Santa Cristina d'Aro

Sant Pol de Mar

Sant Iscle de Vallalta

Sant Cebrià de Vallalta

Alella

Gelida

Santa Eulàlia de Ronçana

Llinars del Vallès

Santa Coloma de Farners

La Garriga